Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la calidad de nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies.

X

El Mont de Pietat de Fundació Bancaixa obre una nova oficina a Albacete

21 octubre, 2020

La nova oficina, situada al carrer El Cura nº2, se suma a la xarxa de sucursals del Mont de Pietat que la Fundació Bancaixa té a Alacant, Castelló, Múrcia i València.

Read more...

El valor de conservar les joies

20 octubre, 2020

Les joies són aquells petits objectes que apreciem i que ens recorden moments concrets de la nostra vida. Peces que, malgrat el seu xicotet tamany, tenen un gran significat i ens aporten seguretat, nostàlgia, felicitat o esperança. Les joies són, gairebé sempre, una adquisició emocional. En ocasions les vam heretar dels nostres éssers estimats; de […]

Read more...

Les joies, una oportunitat en temps difícils

20 octubre, 2020

La vida amaga moments difícils, com els que estem vivint en aquest 2020 a causa de l’alerta sanitària ocasionada per la malaltia Covid19. Moments en què, sense esperar-ho, el nostre dia a dia dóna un gir i ens situa en una posició complicada. La pèrdua d’ocupació, una despesa inesperada, ajudar a un ésser estimat … […]

Read more...

Nova oficina a Castelló

21 abril, 2016

El Mont de Pietat de Fundació Bancaixa inaugura una oficina a Castelló, des de la que prestarà el seu servici de crèdits personals immediats per a finançaments de xicotet i mitjà import.

Read more...

El 21 d’abril, subhasta en el Mont de Pietat

19 abril, 2016

El Mont de Pietat de Fundació Bancaixa celebra este dijous 21 d’abril a les 17:30 hores la seua subhasta de joies.

Read more...