Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjà de l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de Cookies.

X

Amb una història de quasi 140 anys, el Mont de Pietat de Fundació Bancaixa permet a les persones amb dificultats per a accedir al finançament tradicional obtindre un préstec immediat i en efectiu per l’empenyorament de les seues joies.

Compta amb una plantilla de taxadors gemmòlegs amb àmplia experiència i formació específica que taxen les joies amb el màxim valor de mercat i concedixen un crèdit a l’instant.

Professionalitat, transparència i garantia són alguns dels valors que acompanyen la labor i la història del Mont de Pietat. Valors que ara prenen forma amb la nova campanya que l’entitat llança per a donar a conéixer els seus servicis.

Les oficines del Mont de Pietat es troben en la Plaça Bisbe Amigó, 7, de València; i en el carrer General Marvá, 9, d’Alacant.

En el Mont de Pietat ens comprometem amb tu. Ens comprometem a taxar les teues joies, garantint-te la millor valoració del mercat. Ens comprometem a donar-te un crèdit a l’instant. Sense més garanties. I a custodiar les teues joies fins que decidisques recuperar-les.